Beratcan“ın Katili Tanıdık Çıktı

2 hafta önce kaybolduktan sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan“ın katil zanlısı olarak annesinin sevgilisi her yerde aranıyor.

Beratcan'ın Katili Tanıdık Çıktı
Eklenme Tarihi: 2016-03-24 18:21:08

Kartal“da, 8 Mart günü okul çıkışında ortadan kaybolan Beratcan Karakütük“ün cesedi Tuzla“daki ormanlık alanda bulundu. İstanbul Emniyeti“ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü“nce, Orhanlı“daki bir menfezin dibinde bulunan ceset, Adli Tıp Kurumu“na gönderdi. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü tespir edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği, Beratcan“ın katilinin yakalanması için soruşturma başlattı. Küçük çocuğun  E.K., tarafından kaçırıldığı anlaşıldı. Ortadan kaybolduğu gün öldürülen Beratcan“ın annesi Türkan Karakütük“ün servis şoförü E.K.“nın yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Beratcan“ın arandığı dönemde Türkan Karakütük“ün “Oğlumu, eski işyerinde birlikte çalıştığım E.K., kaçırmış olabilir” dediği daha sonra şikayetini geri aldığı öğrenildi.

İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜ

E.K.“nın, polisin peşinde olduğunu öğrendikten sonra kaçarak saklandığı belirlendi. Cinayetin Türkan Karakütük“ün Ersin K.“dan ayrılmak istemesi üzerine meydana geldiği öne sürüldü. Sevgilisinden intikam almak için 10 yaşındaki çocuğu öldürdüğü öne sürülen E.K.“nın yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Beratcan Karakütük“ün cenazesi, Adli Tıp Kurumu“nda yapılan otopsinin ardından amcası Osman Karakütük tarafından alındı. Saat 11.00 sıralarında alınan Beratcan Karakütük“ün cenazesi Kartal“daki evine götürüldü. Beratcan Karakütük için evinin önünde helallik alınacağı ardından ise Karabük“ün Yenice İlçesi Cihanbey köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Son Haberler