Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama

Beyoğlu“nda Terör Kokusumu Var?

Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama
Eklenme Tarihi: 2022-11-13 19:59:52

HABER : Habib AYTEKİN

 

İstanbul İstiklal Caddesi“nde meydana gelen patlamada en az 6 kişi hayatını kaybetti. 
İstanbul“un ikonik İstiklal Caddesi“nde meydana gelen patlamada en az altı kişi öldü, 53 kişi yaralandı. 
İstanbul İstiklal Caddesi“nde saat 16.20 sıralarında patlama meydana geldi.  13 Kasım yerel saatle. Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ön bilgilere göre patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin de yaralandığını duyurdu.  Buna göre, ikisi hastanede öldü. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz, İstiklal Caddesi“ndeki olayın faillerinin hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olmalıdır" dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tabii bu terördür dersek yanlış olur ama ilk gelişmeler, valimizin bize ilettiği ilk bilgiler olayda terör kokusu var" dedi.  Erdoğan, ilk bilgilere göre bombalamanın arkasında bir kadının olduğunu kaydetti. 
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ilk olarak bir tweet“te, "Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz Taksim İstiklal Caddesi“nde patlama meydana geldi.  Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edildi.  Yaralılar ve yaralılar var.  Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Son Haberler