Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez İle Dünden Buğüne Değişim Rüzgarı

Yasemin Çağlayan

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez İle Dünden Buğüne Değişim Rüzgarı
Eklenme Tarihi: 2024-04-19 23:41:02

Çekmeköy“ün Baharı: Başkan Orhan Çerkez ve Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım ile Değişim Rüzgarları Esiyor 

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, aday adaylığını açıkladığı günden itibaren, gece gündüz demeden halkına hizmet etme sözü vermişti. Ramazan, sahur, iftar, cenaze, düğün, pazar ve ev ziyaretleri gibi her özel gün ve durumda halkının yanında olan Başkan Çerkez, beraberinde Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım ile birlikte Çekmeköy“e yenilikler getirdi. Bu süreçte, 1 Nisan“da baharın müjdecisi olarak ilçeye taze bir nefes kazandırdılar.

Başkan Orhan Çerkez ve Başkan Yardımcısı  Seyfettin Yıldırım, halka yönelik Ramazan Bayramı etkinlikleri ve Romanlar Günü gibi önemli organizasyonlar için çalışmalarını sürdürüyorlar. Önümüzdeki 23 Nisan şenlikleri için de hazırlıklarını tamamlayarak, Çekmeköy“ü bayram havasına sokacaklarını duyurdular.

Çekmeköy halkı, bu süreçte Başkan Orhan Çerkez ve Yardımcısı  Seyfettin Yıldırım“ın gösterdiği özverili çalışmaları takdirle karşılıyor. Halkın programlardaki coşkusu ve memnuniyeti, yönetimin başarısını açıkça gösteriyor. Artık Çekmeköy, halkının özlediği belediyecilik anlayışına kavuşmuş durumda ve bu durum, Başkan Orhan Çerkez ve Yardımcısı  Seyfettin Yıldırım“ın liderliğindeki değişim rüzgarlarıyla daha da belirgin hale geliyor.

Son Haberler