
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram2 ay önce
Yerel seçime aylar kala adaylık çalışmaları için harekete geçildi. 2024 yerel seçim döneminde İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Av. Ayşen Muştu, Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığını koyan Muştu, beraberindeki heyetiyle Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’i ziyaret etti. Görüşmede, Av. Ayşen Muştu, Gazeteciler Derneği Başkanı Ufuk Bulut, Önder Işıldak ve diğer katılımcılar yer aldı.
Adaylık hakkında görüşülen buluşmada karşılıklı görüş ve istişarelerde bulunuldu. Önder Işıldak ’ın “yaklaşık olarak 15 senedir Çekmeköy’de yaşıyorum. Halkın içindeyim ve gördüğüm kadarıyla halk artık değişim istiyor.” sözleriyle başlayan konuşma Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in sözleriyle devam etti.
Çerkez, “Çekmeköy değişim istiyor, biz de size inanıyor, güveniyor ve destekliyoruz.” sözlerini ekleyerek desteklerini iletti.
Görüşmelerin ardından Av. Ayşen Muştu, beraberindeki ekiple birlikte Başkan Yardımcısı Ekrem Köse’ye de bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediyenin spor ve sosyal faaliyetleri gibi konulara değinilirken aynı zamanda adaylık çalışmaları için de bilgi alışverişi yapıldı.
Köse: “Her alanda olduğu gibi siyasete de kadın eli değmesi gerekiyor! Kadınların her alanda olduğu gibi siyasetin içinde de bulunması gerekiyor. Bir kadının anlaşılması için buralarda kadınların oturması gerekiyor. Biz sonuna kadar destekçisiyiz,” ifadelerinde bulundu.
Aydınlık Geleceğin Partisi'nden İstanbul Depremi Sonrası Önemli Hatırlatma:
İstanbul Depremi'nden Sonra KKTC AKUT’tan Daima Hazırız Mesajı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
AYDINLIK GELECEĞİN PARTİSİ’NDEN GENÇLERE VE GELECEĞE YATIRIM: AYDINLIK OCAKLARI SİYASET AKADEMİSİ HAYATA GEÇİYOR*
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram2 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 3 hafta önce
Öğrenci Kardeşliği Projesi3 hafta önce