DEM“Lİ BELEDİYEDEN İŞÇİLERE SKANDAL BASKI VE TEHDİT

Haber : Murat Genç

DEM'Lİ BELEDİYEDEN İŞÇİLERE SKANDAL BASKI VE TEHDİT
Eklenme Tarihi: 2024-07-12 13:31:26

DEM“Lİ BELEDİYEDEN İŞÇİLERE SKANDAL BASKI VE TEHDİT 
Dem Partili Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, işçilerin Hizmet İş Sendikası“ndan istifa edip Dem partiye yakın olan sendikalara üye olması için tehdit ve baskı uyguluyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman, işçi kıyımı yapan Dem partili belediyelerin buna karşı mücadele ederek emekçilerin yanında duran Hak- İş ve Hizmet İş“in önünü kesmek için kanunsuz, gayri ahlaki yollara başvurduğunu dile getirdi.

Kayapınar Belediyesi yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını  belirten Kahraman,"Emekçilerin yanında durmamızdan, emekten yana duruş sergilememizden rahatsız olmuşlar. Rahatsız olmaya devam etsinler. Biz bu mücadeleden asla geri adım atmayacağız. Kayapınar Belediyesi üyelerimizi tehdit ediyor, baskı uyguluyor. Yandaş sendikalara geçmeleri için ahlaksızca işler yapılıyor. Kayapınar Belediyesi önünde basın açıklaması yapacağız ve olayı yargıya taşıyacağız. Bu skandala neden olan belediyedeki müdürler hakkında suç duyurusunda bulunacağız.
Burası hukuk devletidir “ ifadelerini kullandı.

Son Haberler