"Erkan Sarıkaya: Ataşehir Gazeteciliğinden Belediye Meclisine Yolculuk Başlıyor, Bağımsız Gazeteciler Birliği Tam Destek!"

Haber:Ufuk Bulut

Eklenme Tarihi: 2024-01-19 18:19:36

Başlık: "Ataşehir“de Gazetecilikten Belediye Meclisine: Erkan Sarıkaya İle Yeni Bir Dönem Başlıyor!"

Ataşehir“de uzun yıllardır beyefendi gazetecisi olarak tanınan isim Erkan Sarıkaya, şimdi Ataşehir Belediye Meclisi üyesi adayı olarak sahneye çıkıyor. Sarıkaya“nın mecliste yer alması, hem meslektaşları hem de Ataşehir halkı tarafından büyük bir keyifle karşılanıyor.

Sarıkaya, gazetecilik kariyerinde gösterdiği başarı ve etkileyici duruşuyla biliniyor. Ataşehir Belediye Meclisi“ne adaylık başvurusunu yaparken, "Ben bir gazeteci olarak sadece yazarak değil, aynı zamanda eyleme geçerek de topluma hizmet etmek istiyorum" diyor. Meslektaşlarının ve halkın desteğiyle bu hedefine ulaşmayı planlayan Sarıkaya, meclis üyeliğiyle şehrine daha fazla katkı sağlama amacında.

Ataşehir Bağımsız Gazeteciler Birliği Yönetimi, Erkan Sarıkaya“nın belediye meclis üyesi adaylığını sonuna kadar desteklediklerini belirtiyor. Birlik başkanı, Sarıkaya“nın mecliste Ataşehir“i en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getiriyor. "Erkan Sarıkaya, araştırmacı kimliği, eleştirel bakış açısı ve yürekli duruşuyla tanınan bir gazeteci. Kendisinin belediye meclisinde yer almasıyla birlikte kazananın Ataşehir olacağından hiç şüphemiz yok" diyor.

Ataşehir halkı, gazetecilikte sergilediği başarılarından ve karakterinden ötürü Erkan Sarıkaya“nın belediye meclis üyeliği sürecini heyecanla bekliyor. Sarıkaya“nın liderlik vasıfları ve halka hizmet anlayışıyla, Ataşehir“e yeni bir dönemde önemli katkılarda bulunması bekleniyor.

Son Haberler