"Hakan Berktaş“ın Liderliğinde Lotus Huzurevi: Kalite, Huzur ve Aile Sıcaklığını Bir Arada Sunuyor"

Haber:Ufuk BULUT

Eklenme Tarihi: 2024-03-06 15:26:54

Günümüzde yaşlı bakımı, sadece kaliteli hizmet değil, aynı zamanda aile sıcaklığını ve huzurunu da içermelidir. Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş“ın liderliğindeki Lotus Huzurevi, bu misyonu başarıyla yerine getiriyor. Berktaş, Lotus Huzurevi“nin kurucusu olarak, sadece bir huzurevi değil, aynı zamanda bir aile ortamı yaratma vizyonunu benimsemektedir.

Berktaş, birçok sivil toplum örgütünde başkanlık görevini üstlenmiş ve toplum hizmetine olan bağlılığını Lotus Huzurevi“ne taşımıştır. Huzurevinde, herkesin aileleriyle birlikte huzur içinde yaşadığını ve güler yüzlü, samimi bir ortamın hakim olduğunu belirtiyor.

"Burada kocaman bir aileyiz. Herkesin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşıyor, sadece kaliteli bir hizmet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda bir aile gibi birbirimize destek oluyoruz" diyen Berktaş, Lotus Huzurevi“nin sadece bir konaklama yeri değil, aynı zamanda bir yaşam merkezi olduğunu vurguluyor.

Huzurevinin kalitesini kanıtlayan Berktaş, yakın bir zamanda fizik tedavi merkezi oluşturacaklarını da müjdeledi. Lotus Huzurevi, uluslararası kalite belgeleriyle kendini kanıtlamış bir kuruluş olma özelliğini taşıyor. Bu sayede, sakinleri sadece konforlu bir yaşam alanında değil, aynı zamanda uluslararası standartlarda bir bakım hizmetinden de faydalanıyor.

Lotus Huzurevi, Hakan Berktaş“ın liderliğinde fark yaratan bir işletme olma misyonunu sürdürüyor. Berktaş“ın vizyonu, yaşlı bireylerin hayatlarının her anında kalite, huzur ve aile sıcaklığını bir arada bulmalarını sağlamak üzerine odaklanmış durumda.

Son Haberler