Halk TV, Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Ödülleri“nde Göz Kamaştırdı

Haber:Ufuk Bulut

 Halk TV, Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Ödülleri'nde Göz Kamaştırdı
Eklenme Tarihi: 2024-03-16 11:24:39

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl düzenlenen ödül töreninde, Halk TV dört önemli ödül birden alarak göz kamaştırdı. Halk TV“nin yapımcısı Serhan Asker, hatıralar programıyla "Yılın En İyi Kültür Sanat Programı" ödülüne layık görüldü. Asker, "Boş çuval dik durmaz, çocuklar kitap okuyalım" söylemleriyle ülke genelinde kitap okuma alışkanlığını çocuklara aşılayarak büyük övgüler topladı.

Halk TV“nin sabah haber kuşağını sunan İsmail Küçükkaya, yerel gazetelere verdiği önemden dolayı gazeteciler tarafından "Yerel Basını Dostum" plaketi ile ödüllendirildi. Küçükkaya“nın yerel basına olan desteği ve yakınlığı, gazeteciler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Deprem sürecinde ve halen sahalarda yoğun bir çalışma yürüten Ferit Demir ise "Yılın En İyi Muhabiri" seçilerek takdirleri topladı. Halk TV“de medya alanında çığır açan başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Demir, deprem gibi acil durumlarda gösterdiği etkili ve duyarlı habercilik anlayışıyla öne çıktı.

Halk TV, medya sektöründe başarılı çalışmaları ve topluma katkılarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği tarafından verilen ödüller, Halk TV“nin kaliteli içerik ve çeşitliliğiyle öne çıkan yapımlarını bir kez daha tescil etti.

 Tabii, işte haber metni:  Halk TV, Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Ödülleri“nde Göz Kamaştırdı

Son Haberler