Tabii ki, işte size güzel bir haber: Çekmeköy“de Demokrasi Zaferi: Ufuk Bulut, Hakaret ve Tehditlere Rağmen Basın Ahlakını Savundu

Haber Merkezi

 Tabii ki, işte size güzel bir haber:  Çekmeköy'de Demokrasi Zaferi: Ufuk Bulut, Hakaret ve Tehditlere Rağmen Basın Ahlakını Savundu
Eklenme Tarihi: 2024-02-10 16:38:09

Çekmeköy“de siyaset sahnesinde yaşanan gerginliklere rağmen, bağımsız ve tarafsız haberciliğiyle tanınan gazeteci Ufuk Bulut, mesleki etik değerlere olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Çetin Çapan tarafından yapılan hakaret ve tehditlere rağmen Bulut, cesurca kararını açıkladı.

Çetin Çapan“ın kendisine yönelik saldırılarına karşı duran Ufuk Bulut, konuyu adalete taşıma kararı aldı. Bulut, Çapan“ın hakaret ve tehditlerine maruz kaldığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Aynı zamanda, konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yapacağını da ifade etti.

Özellikle Çetin Çapan“ın gazeteci Ufuk Bulut“u hedef alan saldırıları, siyasi çevrelerde tepki çekti. Parti Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı“ndan önemli isimler, Çapan“ın tavrını kınayarak, demokratik değerlere zarar veren bu tutumu asla kabul etmeyeceklerini belirttiler.

Çekmeköy“de yaşanan bu olay, gazeteci Ufuk Bulut“un tarafsız haberciliğine olan bağlılığını ve demokratik değerlere olan güçlü inancını bir kez daha ortaya koydu. Bulut“un cesurca aldığı karar, basın ahlakını ve demokrasiyi savunma adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Son Haberler