TELE1“de "Gezdik Gördük" Fırtınası: İzleyici Kitlesi Her Geçen Gün Büyüyor!

Yasemin Çağlayan

TELE1'de
Eklenme Tarihi: 2024-06-23 15:16:00

TELE1“de "Gezdik Gördük İlgi Giderek Artıyor!

Türkiye“nin referans kanalı TELE1“de her Cumartesi izleyiciyle buluşan "Gezdik Gördük" programı, dikkat çekici içeriğiyle büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ülkemizin eşsiz köşelerini, tarihini ve zengin yemek kültürünü akıcı bir dille sunan program, yapımcılığı ve yönetmenliği gazeteci Mesut Solak tarafından yapılırken, sunuculuğunu İlksen Efe üstleniyor.

TELE1“de

Üç Yıldır Süren Başarı: Yeni Kanal, Yeni Heyecan

Yapımcı Mesut Solak, programın başarısı ve TELE1“de olmanın getirdiği ayrıcalık hakkında gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı: "Gezdik Gördük, Farklı İşler Medya“nın bir projesi olarak üç yıldır yayınlanıyor. Geçtiğimiz aydan itibaren TELE1 izleyicileriyle buluşmaya başladık, burada olmak içeriğimize çok ayrı bir değer katıyor. Popüler yerleri tanıtan bir gezi programı olmanın ötesinde, kültüre, unutulmaya yüz tutmuş mesleklere ve değerlere yer veren bir içerik sunuyoruz. TELE1 izleyicisi, tam da arzuladığımız bir kitle. Giderek artan ilgi, bize ayrı bir heyecan ve gurur veriyor."

Sunucu İlksen Efe“nin Görüşleri

Sunucu İlksen Efe de TELE1 ekranlarında olmanın mutluluğunu dile getirerek, "Uzun zamandır çektiğimiz Gezdik Gördük“ün TELE1 ekranlarında olması benim için büyük bir mutluluk. TELE1’in farklı ve sadık bir izleyici kitlesi var. Geçmişte çektiğimiz bölümleri izleyicilerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

TELE1“de

Uluslararası Çekimlerle Daha Geniş Kitlelere

Yakında başlayacak yeni bölüm çekimlerinde yurt dışını da programına dahil etmeye hazırlanan "Gezdik Gördük," ilk olarak yavru vatan Kıbrıs’ta çekimlere başlayacak. Balkanlar, Azerbaycan ve Gürcistan ile devam edecek çekimler, programın uluslararası boyutunu genişletecek. Ayrıca mevcut içeriğe eklenecek birkaç yenilik ile "Gezdik Gördük," Türkiye’nin en çok izlenen ve bilinen programlarından biri olmayı hedefliyor.

TELE1“de

Başta Mesut Solak ve İlksen Efe olmak üzere tüm Farklı İşler Medya ekibine başarılar dilerken, TELE1 takipçilerine keyifli izlemeler dileriz. "Gezdik Gördük," her hafta izleyicilerini yeni keşiflere davet ediyor.

TELE1“de

Son Haberler