VE BEKLENEN OLDU HANIMAĞA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Haber :Murat Genç

VE BEKLENEN OLDU HANIMAĞA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme Tarihi: 2023-03-17 22:09:31

VE BEKLENEN OLDU HANIMAĞA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Beyaz Melesli kadınların eşlik ettiği kalabalık ile beraber  Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı“na Başvuru dilekçesini verdi.

Dilekçesini  İl SKM Başkanı Raşit Ocak’a teslim eden Ataman, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak kendisinin Diyarbakır’ın desteğine ve duasına ihtiyacının, Diyarbakır’ın da kendi siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başvuru konuşmasında duygusal  bir açıklama yapan Ataman "BENİM BİR DİYARBEKİR HİKAYEM VAR" dedi.

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Suna  Kepolu Ataman sözlerine şöyle devam etti: 

Mahmut Kepolu’nun Kızı Suna Hikâyem var. 

Diyarbakır’dan Gençliğim Hikayesi var. 

Diyarbakırlı Köylü Çiftçi Hikayem Var. Benim Diyarbakırlı iş Kadını Hikayem Var. 

Benim Diyarbakırlı anne Hikayem Var. 

Velhasıl benim bir Diyarbekir Hikayem var.

“BU HİKÂYEYİ ANKARA’DA TAÇLANDIRMAK İÇİN DİYARBAKIR’IN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR”

"Ben bu hikâyeyi Ankara’da taçlandırmak ve her evlada anne, her kadına bacı, her muhtaca iş ve aş olmak için sizin yani Diyarbakır’ın desteğine ihtiyacım var. Rey verecek olanın reyine , rey vermeyecek olanın rızalığına ihtiyacım var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak Benim Diyarbakır’ın desteğine ve duasına ihtiyacım, Diyarbakır’ım da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var”

 

Suna Kepolu Ataman Biyografisi

1972 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde doğdu. Silvan’nın tanınmış ailelerinden birine mensup olup, Diyarbakır eski milletvekillerinden Mahmut Kepolu’nun kızıdır. Ailece sahibi oldukları tarım arazilerini işletmenin yanı sıra, bölge insanının ve özellikle de kız çocuklarının eğitimine verdiği önem neticesinde iki okul ve bir cami yapılmasını sağladı. Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) başta olmak üzere çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşunda görevler aldı.

Bölgesinde siyasi çalışmaların merkezinde yer alan Suna Kepolu Ataman yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan“ı Diyarbakır“da baba evinde ağırlamıstı.

Son Haberler