Battal İlgezdi meydan okudu...

Bugün Ataşehir İlçe Kongresi Başkanlık seçimi için pek çok CHP“li bir araya geldi. Önemli gazeteci ve siyasilerin katıldığı kongreye Battal İlgezdi“nin açıklamaları damga vurdu.

Battal İlgezdi meydan okudu...
Eklenme Tarihi: 2015-12-07 00:19:51


İlgezdi CHP“ye meydan okudu

Hoşgeldin konuşmasıyla Kongre“yi açan Battal İlgezdi sözleriyle adeta CHP“ye meydan okuyan bir imaj sergiledi. Ataşehir“de yaptıkları hakkında kısa bir konuşma yapan İlgezdi sonuna kadar CHP“ye bağlı kalacağının sözünü verirken kendisini buralara kadar getiren Ataşehirlilere teşekkür etti. Önümüzdeki seçimlerde de ümitli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı İlgezdi çalışmalarına hiç ara vermeden devam edeceğini de sözlerine ekledi.

"CHP ASLI OLAN SOLA GERİ DÖNMELİ"

Açılış konuşmasının ardından partililere seslenen İlgezdi CHP“nin artık Sol“a dönüş vaktinin geldiğini söyledi. Herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini belirten İlgezdi siyasette zorbalığın hiçbir işe yaramayacağını ve hiçbir zamanda yaramayacağını vurguladı. Böyle bir yönetim anlayışını da CHP“nin hiçbir zaman benimsemeyeceğini, benimseyenlere de aman vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Murat Karayalçın“a resti çeken Belediye Başkanı İlgezdi CHP içinde ihanet eden vekiller olduğuna değindi. İhanet eden isimleri de açıklamaktan geri durmayan İlgezdi bu kişileri hainlikle suçladı. 

Kendisiyle ilgili yolsuzluklara da değinen İlgezdi, kendisine bu alçaklığı yapanlarında yine CHP tabanından olduğunu ve onların bunları basına servis ettiğini ancak kendisinin hesabı İçişleri Bakanlığı“na verdiğini söyledi. Yaptığı hizmetlerin baltalanmaya çalışıldığını belirten İlgezdi hainlerin başarılı olamadığını ve olamayacaklarını da belirtti.

CHP“nin sağ tarafa doğru kaymasını da eleştiren Battal İlgezdi CHP“nin aslı olan sola tamamen dönmesi gerektiğine değinerek Kılıçdaroğlu“nu da övmekten geri durmadı. Kılıçdaroğlu“nun Deniz Baykal“dan sonra CHP için en çok mücadele veren lider olduğunu söyledi. 

CHP İl Başkanları“nın mahallelerdeki seçimlere kadar müdahale etmesini de yanlış bulan İlgezdi bunun demokrasi kurallarıyla örtüşmediğini söyledi.

 

Battal İlgezdi“den İmar Müjdesi.Aştaki linke tıklayın.

http://www.bizimyakaistanbul.com/Atasehire-imar-mujdesi-_1651.html

Son Haberler