Afyonkarahisar“da Devrim Niteliğinde Bir İlk: Burcu Köksal“ın Başarısı

Haber:Yasemin Çaglayan

 Afyonkarahisar'da Devrim Niteliğinde Bir İlk: Burcu Köksal'ın Başarısı
Eklenme Tarihi: 2024-04-03 14:59:03

Afyonkarahisar“ın tarihine damga vuran bir dönemeç yaşandı. CHP“den belediye başkan adaylığını kazanan Burcu Köksal“ın zaferi, sadece tesadüf değil, adeta bir planın ürünüydü. Beş yıl önce geleceği öngören Burcu Köksal, bugünkü başarısını adım adım inşa etti.

Köksal, yerel yönetimlerin inceliklerine hakim, tecrübeli isimlerle bilgi paylaşımında bulunarak yola çıktı. Ancak onun sıradan olmadığını anlamak için daha yakından bakmak gerekiyor. Köksal, sadece bir siyasetçi değil, aynı zamanda sanatın ve kültürün gücüne inanan bir lider. Göreve gelirse, sokaklarda bir müzik ziyafeti yaşanacak, mahallelerde bir renk cümbüşü olacak.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı mitingde, Köksal halkına hitaben şunları söyledi: "Belediye başkanı olduğum takdirde, herkesin belediye başkanı olacağım. Kimseyi ayırmadan, herkesin sesini duyacağım." Bu sözler, Köksal“ın sadece siyasi bir figür olmadığını, aynı zamanda halkının sesi olduğunu ve onların her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

Ancak her zaferin arkasında kıskançlık ve eleştiri de yer alır. Köksal da bunun farkında. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir mitingde, muhaliflerinin çıkardığı dedikodulara karşı dik durdu. "Belediye başkanı olduğum takdirde, belediyeden içeriye bir terörist sempatizanı dahi giremeyecek!" diyerek kararlılığını gösterdi.

Burcu Köksal“ın başarısı, sadece bir belediye başkanının seçilmesi değil, aynı zamanda bir vizyonun, bir inancın zaferidir. Onun önderliğinde, Afyonkarahisar yeni bir döneme hazırlanıyor. Artık sadece bir şehir değil, bir kültür ve sanat merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Burcu Köksal Kimdi
?lkokulu Sahipata Ilkokulu,ortaokulu Merkez Ortaokulu ve Liseyi Afyon Anadolu öğretmen lisesinde tamamladıktan sonra 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.8 Mart 2004 tarihinden bu yana Afyonkarahisar Barosuna bağlı olarak Avukatlık yaptı. Bugüne kadar Afyonkarahisar Barosu Staj Komisyonu Üyeliği ve Kadın ve çocuk hakları Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundu.

Ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi“nde yönetim kurulu Üyeliği ile Atatürkçü Düşünce Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği“nde üyelikleri mevcuttur.

1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Polat“a destek vermek Amacıyla girdiği siyasi müca…

 

 

 


 

Son Haberler